En Small Rags body fås i mange farver og mange forskellige mønstrer

En Small Rags body er det man kan kalde for det perfekt basis, når du skal give din baby fornuftigt tøj på. En body holder din baby varm, og nem at have med at gøre når der skal skiftes ble.

Når man har “ble” børn at gøre, er det en stor fordel at det er nemt at kunne “komme til” når bleen skal skiftes, og ikke at skulle have alt tøj af, det er her, en body med trykknapper mellem benene virkelig kommer til sin ret.

Den største fordel ved en body, er ikke at den er nem at have med at gøre, når der skal skiftes ble. Den største fordel er at den sidder fast mellem benene, og derfor ikke smutter op, så der kommer et stykke med “bart” når barnet leger, dette sker ofte når man kun bruger en bluse.

Du kan også få en Small Rags body i ren uld. Ren uld er et af de bedste materialer når det gælder om at holde varmen, uld holder dit barn varmt selv om det skulle være blevet vådt af sved. Dette kan nemt ske hvis den lille ligger og sover i sin barnevogn udendørs.

Hos Smartkids kan man altid finde rigtig gode priser på Small rags børnetøj, i øjeblikket har de et super tilbud på en Klassisk Small Rags body i Nutmeg/melange (på dansk lys rødbrun) med matchende leggings (bukser).

Hos Smartkidz finder Small Rags nye kollektion, der er alt fra lige fra Small Rags cardigans, Small Rags strik trøjer, Small Rags uld trøjer og bukser (går godt til Uld bodyen) der er endda Small Rags bamser.

Alle materialer der er brugt er testede så de er garanteret for allergifremkaldende kemikalier, så du kan trygt klæde dit barn i Small Rags fra inderst til yderst.

 

Det er nemt og bekvemt at handle online når du får lavet hair extensions hos din city frisør.

 

At få lavet hair extensions kan nemt taget et par timer, og hvis man bruger dem hele tiden, skal man nok påregne cirka et besøg, hos frisøren en gang hver måned eller hver anden måned, alt i alt giver det nogle timer i frisørstolen på årsbasis

I dag, når man er hos frisøren for at få lavet hår er tiden ikke spildt, på samme måde som den var for bare nogle få år tilbage.hair-extensions-10

Nu har teknologien gjort at der er en masse ting man kan få ordnet online ved hjælp af sin mobiltelefon eller tablet.

Hvor man før skulle sidde stille og vente på at hårfarven tørrede kan man i dag blandt købe ind, svare på E-mail eller finde gode tilbud på børnetøj, eller bare surfe rundt på nettet.

Før i tiden havde en hver frisør med respekt for sig selv alle ugeblade til fri af benyttelses i deres saloner. Idag har de fleste fri Wi-fi i stedet.

Ligesom brugen af mobiltelefoner så er salget af hair extensions steget rigtig meget de seneste år. Antallet af extensions frisører der tilbyder hår ekstensions er også steget for at kunne følge med efterspørgslen.

Hvis du er på udkig efter at få lavet de bedste hair extensions så kig ind forbi Goldlock ved nørreport station, her er kvaliteten i top og prisen i bund.

 

This entry was posted in Børn. Bookmark the permalink.