Invester i en god luftmadras til dine overnattende gæster

4436238592_c27573a253_bVi kender det alle sammen: Datoen for gæsternes ankomst nærmer sig, de skal overnatte og man aner ikke hvor de skal være og hvad de skal sove på. Det er de færreste huse nu til dags, som kan huse gæster natten over – særligt hvis det kommer flere end et enkelt par. Og bor du i lejlighed er der formentlig slet ikke håb om at fremtrylle ekstra plads og komfort til sine indkvarterede gæster. Løsningen er dog såre simpel: Du skal købe dig en komfortabel luftmadras, som let kan pumpes op og placeres præcis hvor du har plads. En luftmadras lyder måske umiddelbart ukomfortabel og leder måske tankerne hen på camping og telttur, men det behøver langt fra at forholde sig således. Det er vigtigt ikke at sammenligne en luftmadras med et liggeunderlag, for en luftmadras er langt tykkere, højere oppe fra gulvet og mere komfortabel at lægge på. På en luftmadras ville dine gæster ikke vågne op med poser under øjnene eller radbrækkede rygge efter en hård nats (manglende) søvn.

Det er godt at have en luftmadras ved hånden, både til de planlagte og de spontane gæster

Ofte forholder det sig således at ikke alle gæster du modtager vil varsle deres ankomst i lige god tid – og nogle advarer slet ikke på forhånd, men kommer blot spontant anstigende med højt humør og en underforstået opfattelse af at du nok skal hjælpe dem ud af deres nød. I disse tilfælde, hvor du ikke har kunne nå at forberede sengearrangementer på forhånd, er det en endnu større gave at kunne byde disse gæster indenfor i den forvisning at du har lige netop hvad situationen behøver: en god luftmadras som dine spontane venner kan installeres på for natten.

En luftmadras er nem og praktisk at opbevare

Mange luftmadrasser sælges nu i bredere formater og kommer endda i dobbeltstørrelse, således at et par kan sove sammen på madrassen. Desuden er mange madrasser selvoppustelige, således at du ikke skal stå i evigheder og træde på en pumpe, men derimod blot skal tilslutte madrassen til en stikkontakt og lade elektricitet og madras klare resten på ingen tid. Mange gange fungerer dette også den anden vej rundt – således at man ved hjælp af en kontakt kan få madrassen til at puste luften ud igen, uden at skulle ligge og møve rundt på madrassen, for at tvinge luften ud, så den kan proppes tilbage i skabet. Dette betyder at det der før kunne være blevet opfattet som hindringer og besværligheder ift. at bruge madrassen jævnligt, og hurtigt og nemt at slå den op og ned igen, ikke længere er en bekymring. Det betyder også at madrassen kan blive meget minimal i størrelsen og derfor er nem at opbevare i et skab, hvor den ikke står og stjæler plads eller ser grim ud. En luftmadras er altså en overordentlig god investering, således at du kan tilbyde dine gæster logi for natten – helt uden besværlighederne.

This entry was posted in Begivenhed. Bookmark the permalink.