Malerier og alarmsystemer til salg

Malerier og alarmer – ovenstående har måske ikke det store at gøre med hinanden, men ikke desto mindre er det det, som et ungt dansk iværksætter-par sælger fra deres to webshops, der er blevet deres levebrød.

 

I det sydlige Jylland, nærmere bestemt Sønderborg, driver et ungt iværksætter-par med stor succes to webshops, hvorfra de sælger kunst i form af håndmalede malerier samt sikringsudstyr i form af videoovervågning og tyverialarmer.

 

Begge webshops er grundlagt i begyndelsen af 2016 og har derfor knap et år på bagen. På den relativt korte tid, har det lykkedes parret, at gøre det til deres levebrød. Der bliver dagligt sendt flere pakker af sted fra deres lager i Sønderborg midtby, således at glade kunder dagen derpå kan modtage enten deres alarmsystemer eller deres nye maleri til væggen.

 

Malerier fra et online galleri

 

Mynewart.dk er navnet på den webshop, der sælger malerier.  Den korrekte betegnelse er egentlig et online galleri, da det praktisk talt fungerer sådan. Når man besøger siden får man adgang til et stort og bredt sortiment af farverige malerier i mange størrelser. Der er store såvel som små malerier, og hele farvepaletten er repræsenteret i det store udvalg af kunst.

 

Hvis man kigger nærmere på sortimentet, skinner det tydeligt igennem, at det især er den abstrakte kunst, der går igen. Det er ifølge iværksætter-parret nemlig de abstrakte malerier, som danskerne er mest interesserede i, hvilket ifølge parret formentlig skyldes, at vi i dag indretter vores hjem meget stilrene med få farver og meget lige linjer. I et sådant hjem passer det abstrakte motiv perfekt ind. Det skaber nemlig en rigtig god kontrast til det meget stilrene, og bringer derfor en god harmoni til hjemmet.

 

Udover at sælge mange abstrakte motiver, er der især én ting mere, der gør sig gældende for online galleriet Mynewart.dk. Det er priserne. Priserne på kunstværkerne er nemlig meget iøjnefaldende, idet de koster betydeligt mindre end hvad man normalt finder hos danske gallerier og møbelhuse. Dette skyldes, at galleriet har et samarbejde med kunstnere fra udlandet, hvorfor priserne derved kan holdes i bund, til glæde for de mange danske kunder, der derved får adgang til flot og spændende kunst til priser, der er til at betale. Galleriets ambition er også helt klar: ”Hos galleri Mynewart.dk skal enhver kunde altid kunne finde mindst ét maleri, der passer til kundes hjem”.

 

Alarmsystemer uden abonnement

 

Sydalarm.dk er navnet på den anden webshop. Denne webshop driver parret sammen med en tredje person. Sydalarm.dk har valgt at fokuserer på alarmsystemer uden abonnement. Det betyder, at når man som kunde køber en alarmpakke hos Sydalarm.dk, så ejer man den. Man betaler ikke et månedligt abonnement, som ellers er fast praktisk hos mange af landets store alarmudbydere.

 

Sydalarm.dk hæfter sig ved, at selvom deres alarmer er uden abonnement, så er de stadig til at betale. Prisen for en tyverialarm hos Sydalarm, svarer ofte kun til ét års abonnement hos et af de støre selskaber, og dette på trods af, at kvaliteten på produkterne hos Sydalarm er mindst lige så høje.

 

Sydalarm.dk oplever en konstant vækst, hvilket hænger sammen med, at flere og flere danskere vælger at sikre deres hjem. Dette vælger danskerne at gøre, idet Danmark igennem de sidste mange år har været plaget af en indbrudsbølge. Danmark er faktisk et af de lande i Europa, hvor der begås flest indbrud målt på pr. indbygger i landet.

 

Udover at sikre sig med diverse alarmsystemer, opsætter flere og flere ligeledes videoovervågning i og udenfor deres bolig. Det har nemlig en bevist præventiv effekt, at have sikret sit hjem, og gerne på en sådan måde, at tyven heller ikke er i tvivl om, at der både er opsat en tyverialarm samt kameraer på stedet. Tyvens værste fjende er nemlig at blive opdaget.

 

Disse to webshops, Mynewart.dk og Sydalarm.dk, er de første af to webshops, der er grundlagt af iværksætter-parret. De har planer om flere eventyr, men indtil videre er dette kun på tegnebrættet. Indtil da fokuserer de blot på at få sendt en masse malerier og alarmer af sted til danskere i hele landet.

This entry was posted in Møbel. Bookmark the permalink.