Optimer dit arbejde med et VBA-kursus

Selv den dygtigste medarbejder kan altid blive bedre til sit arbejde. Man kan altid blive klogere og dette gælder i særdeleshed inden for teknologi og herunder VBA. Området udvikler sig hele tiden og derfor kan det være en god idé at gennemgå et kursus for enten at lære programmerne eller blive opdateret på nogle specifikke områder. Der findes VBA kurser i København, som er skrædder syet til den enkelte, eller den enkeltes virksomheds behov. Du kan læse mere om hvad du får ud af et VBA-kursus, nedenfor.

 

Både du og din arbejdsplads profiterer

 

Det er ikke kun dig som mening medarbejder der profiterer af, at du bliver dygtigere. Det gør virksomheden også. Jo dygtigere medarbejdere, jo større samlet værdi har virksomheden der skal leve af sine medarbejderes kompetencer. Et VBA-kursus indeholder viden om programmerne Word, Excel og Access. Dette er standard programmer man som kontoransat eller leder, ikke kan komme udenom at stifte bekendtskab med. Det er derfor relevant at blive opdateret i disse programmer og få specialviden der gør dig værdifuld for virksomheden. Virksomheden står herefter stærkere og det vil du også gøre i forhold til en lønforhandling og markedsværdi. Et VBA-kursus vil generelt set give dig nogle generelle kompetencer som du kan tage med dig og bruge også i en anden virksomhed. Derfor er kurset meget værdifuldt for dig, da du ikke alene øger din værdi internt på din arbejdsplads, men på arbejdsmarkedet generelt.

 

Bliv alsidig og professionel i dit arbejde

 

Med et VBA-kursus får du kendskab til flere forskellige aspekter af Office pakken. Ligeledes kan du lære om samspillet og bruge programmerne på tværs af hinanden. Indgående kendskab til programmerne vil ligeledes gøre dig mere professionel i dit arbejde og mere alsidig som medarbejder. Ønsker du at tage et VBA-kursus i København kan du læse mere her: https://www.4d.dk/kurser/office/vba. For at bede din arbejdsgiver om at investere i et VBA-kursus til dig, kan I være nogle stykker der går sammen og forespørger om opkvalificering. Det kan også blot være dig selv der tager snakken med din chef fx i forbindelse med din årlige MUS-samtale, hvor man alligevel taler om muligheder for udvikling på arbejdspladsen. Efter endt kursusforløb vil du uden tvivl opleve at have tilegnet dig bedre kompetencer inden for Excel, Word og Access, som er grundstenene for enhver funktionær. Denne viden vil løbende blive udviklet og vedligeholdt i dit daglige arbejde, hvor du vil bruge de lærte ting løbende.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.