Forza badmintontaske hjælper dig til at få styr på dit udstyr

En god taske er vigtig

Hovedparten af de fleste badmintontasker indeholder et særskilt rum til ketcher, som er lavet betydelig mere hærdet i forh. til de andre dele af tasken og dette skal gavne og dække ketcherne mod stød og slag på vejen til og fra hallen, men garanteret også hvis tasken placeres og hentes op fra gulve og bænke. Det er primært hvis man farter med din badmintontaske eller man dropper med tasken at der kan opstå beskadigelser på din ketcher. I denne henseende er det særligt vigtigt at du behandler sin badmintontaske med respekt og du slet ikke dropper den. Udover at man ikke må kaste med din badmintontaske foreligger der også få retningslinjer man kan anvende når man er nødt til at pakke sin taske, der kan gøre det betydeligt mere sikkert for ens ketcher at blive båret rundt. Det er en belejlig årsag at opbevare dine ketcher i rummet til dem i badmintontasken. Men ud over dette er det også en god ide at lægge dem i de coveres, som er med når man anskaffer sig dem. Det fylder dog lidt mere i tasken, dog er det en brugbar ekstra beskyttelse, når de er opbevaret i badmintontasken.

Fyld din taske godt op

Umiddelbart er det fint for dit udstyr og ens badmintontaske, at den godt proppet hvis man skal rejse med den. Af den årsag er du forsikret mod at den får et skævt tryk eller taske kommer til at se rynket og grim ud. Og du har lyst til naturligvis gerne tage sig smart ud når man må til og fra hallen. Om din taske er fyldt eller halv fyldt afgøres af hvor meget du har som skal puttes i tasken og hvor meget der kan være i din badmintontaske. Størrelsen på din taske og hvor meget der kan være i din taske afgør om din taske er fuld eller halv fuld. Folk skal købe en 2-rums badmintontaske, hvor der vil være et rum til opbevaring af ketcher og en særlig lomme til den resterende del af sit tilbehør. I denne variant badmintontaske vil der primært være tilstrækkelig plads til 3-4 ketcher og tøj, samt andre fornødenheder. Reelt vil jeg mene der er nok plads i denne størrelse taske til at langt de fleste badmintonspillere kan købe den type variant.

Nybegynder og mangler en taske?

Som ung begynder kan det se lidt fjollet ud med en meget stor badmintontaske og følgelig fremstiller Forza også en rygsæk kun med rum til det mest nødvendige, så det er en mindre udgave af en badmintontaske man får, der er mere praktisk, når man ikke er særlig strop. I det største rum i badmintonrygsækken er der rum til sko og tøj. Yderligere end er der et rum hvor hovedet af ketcheren kan have plads og så skaftet kan stikke ovenud af et mindre hul i toppen, så alt ikke behøver være i tasken. På den facon kan de yngste spillere også komme til og fra træning og kamp uden det fordrer til en stor badmintontaske.

Tre rum bliver til to

En af de sidste opfindelser er at den flotte 3 rums taske, som navnet antyder har 3 rum, er omstruktureret til en 2 rums taske. Det betyder at man får den nøjagtig samme muligheder som en 3-rums taske, imidlertid er kun en lomme til ketcher og så et større dobbelt lomme til det resterende udstyr. På denne måde er det hurtigt at benytte alt pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har rigtig mange ketcher du skal have plads til.

Find ud af mere om Forza badmintontasker på sport-net.dk: Forza badmintontasker

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.