Overvejer du en lille ferie? – her skal du tage hen

Sommeren er så småt på vej til Danmark, og sikke en dejlig tid. Solen kommer frem, og alle landets haver bliver snart fyldt med grillede pølser og børn der render og leger. Folk tager igen på stranden, hvor nogle bruger tiden til at spille bold, mens andre bruger tiden på at ligge og slikke sol. Sommeren er også det tidspunkt, hvor folk som regel har længst ferie. Denne kan man enten tilbringe derhjemme, eller også kan man tage af sted på ferie. Om sommeren er behovet nok ikke så stort for at tage ned til de varme lande, da varmen gerne skulle være i Danmark. Desuden er der som regel også alt for varmt om sommeren nede sydpå, så det kunne være en god ide at tilbringe ferien lidt tættere på Danmark. Man kan enten vælge mellem at finde et sted her i landet. Det kan enten være en campingplads eller en hytte man lejer, men man kan altså også vælge at tage til udlandet. Vi har nemlig to fremragende nabolande, som hver især tilbyder noget helt specielt. Sverige og Tyskland.

Hytte oppe i det svenske

Rigtig mange tager på ferie i Sverige, og det er simpelthen fordi det er så dejlig let. Det ligger lige på den anden side af broen, så det er ikke specielt svært at komme dertil. Hvis man skal have en rigtig succesfuld ferie i det svenske, så skal man leje en hytte oppe i det lidt mere nordlige Sverige. Det kan også være, at man ikke engang behøver at leje en hytte, da rigtig mange danskere faktisk ejer en deroppe. Måske er man så heldig, at man kender en som gør, og så kan man bare låne deres. Under alle omstændigheder, så er disse hytter rigtig gode til en fin sommerferie. Det er lige før, at jo mere primitivt hytten er, jo bedre er det. Hvis der ikke rigtig er rindende vand eller andet varme end en pejs, så bliver man virkelig tvunget til at udfordre sig selv lidt. Der findes også mange hytter deroppe, der ikke har nogle toiletter, men udelukkende de her das, som de fleste nok kender fra enten gamle dage eller film. Under alle omstændigheder, så kan man få en rigtig hyggelig uge, hvis man befinder sig i en svensk hytte. Specielt hvis den ikke er så moderne, da den så tvinger familien til at være tættere sammen om andre ting, såsom leg i haven eller brætspil på terrassen.

Moscow, Izmailovo at evening

Miniferie i Flensborg

Det andet land vi har som nabo er Tyskland. Her er der også god mulighed for at tage på en miniferie. Det er nok snarere end miniferie, fordi det her er på hoteller, som jo godt kan være lidt dyrere. Man behøver det heller ikke tage længere ned end ved grænsen, nærmere bestemt ved Flensborg. En miniferie Flensborg er nemlig lige noget som man familie kan trænge til. Der findes da heldigvis også mange gode hoteller, som alle tilbyder overnatning Flensborg. Der er mange hoteller at vælge imellem, og de har alle sammen noget godt at byde på. Nogle har meget fokus på en masse arrangementer, mens andre har mere fokus på, at man bare kan være sig selv og sin familie. Disse hoteller er en diametral modsætning i forhold til de svenske hytter i Sverige, da disse er meget mere luksuriøse. Tjek bare selv hotellet ud for enden af dette link, http://fakkelgaarden.dk/da/forside/, og i vil hurtigt se hvad der menes. Man skal altså afgøre, om man er til miniferie Flensborg, eller en gammel hytte i Sverige.

This entry was posted in Ferie. Bookmark the permalink.