Guide: sådan laver du den mest gennemførte udklædning

Når der er udklædningsfest, så ligger der altid et vidst forventningspres på dig. Du kan nemlig ikke bare møde op dit normale tøj og regne med, at det holder. Det kan du gøre til en normal fest, men ikke en fest med udklædningstema.

Til gengæld skal du tænke over et sjovt, anderledes eller overraskende kostume, som du kan dukke op i. Der er mange ting, som du her skal have med i ligningen; for det første skal det gerne være noget, som folk kan se, hvad er. For det andet skal det være noget, som ikke alle andre dukker op i. For det tredje er det noget, som du selv skal føle dig tilpas i.

Hader eller elsker du udklædning?

Tanken om en udklædningsfest er noget, som kan vække meget forskellige følelser hos forskellige mennesker. For nogle er det næsten den fedeste form for fest, som de kan tænke sig.

Men for andre er det forbundet med besvær og pinlighed. De kan ikke lide at skulle komme klædt ud, både fordi de gør meget opmærksomme på sig selv, og fordi man klædt ud nemt kommer til at se sjov eller måske lidt grim ud. Men lige meget om man elsker eller hader det – klædes ud skal man.

Det er sjovere, hvis du går all in

Hvis du er vild med at klæde dig ud, så behøver du nok næppe nogen motivation til at gå hele vejen med din udklædning. Men er du mere tilbageholdende, så hør lige her;

Det er langt sjovere at klæde sig ud, hvis man gør noget ud af det og går hele vejen med sit kostume. Kommer man lidt halvhjertet klædt ud, så bliver det nemlig hurtigt mere pinligt og akavet, end hvis du bare slår dig løs og lader dig selv have lidt useriøst sjov for en enkelt aften.

Hvad kendetegner den gode udklædning?

Der er ikke nogen simpel opskrift på, hvad der kendetegner en god eller en succesfuld udklædning. Den primære hemmelige ingrediens har du allerede fået; nemlig at gøre det til et show, frem for at gøre det halvhjertet.

Derudover handler udklædning meget om personlighed. Du har en unik mulighed for at hylde figurer eller karakterer, som du holder af. Du har også muligheden for at tage lidt pis på dig selv eller dine venner. Eller du kan fremhæve dine bedste eller dårligste sider med din udklædning.

Paryk skal der til

Det gennemførte kostume er et kostume, som dækker hele kroppen. Det er ikke nok med en kjole eller en dragt; hår og fødder skal for eksempel også spille. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en paryk, som matcher dit kostume til festen.

Parykker har den fordel, at de virkelig kan ændre dit udseende og skabe en illusion om, at du er et helt andet menneske. Parykker til udklædning er nemlig tit vilde, farverige og meget markante. Derfor betyder de meget for det endelige udtryk, som din udklædning giver.

Find parykker og kostume online

I gamle dage måtte du den slagne vej ned i det lokale hurlumhejhus for at finde et kostume og en tilhørende paryk. I dag er det blevet meget, meget nemmere, takket være internettet. Du kan nemlig bare sidde i din sofa og kigge på de mange forhandlere, som du kan finde online.

Det gode ved dette er ikke kun, at du ikke behøver at forlade dit hjem. Det gode er også, at der er et meget større udvalg online på nettet, end der er i de fysiske butikker.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.