Gør dit børneværelse til en legeplads med en højseng med rutsjebane

Leder du efter en kreativ løsning til dit børneværelse? Så burde du tage et nærmere kig på kollektionen af højsenge fra Manis-h, som du kan finde på følgende link:

https://manis-h.dk/produkter/hoejsenge

En højseng giver mulighed for at udnytte pladsen i dit barns værelse på optimal vis. Med en højseng skaber du ekstra gulvplads, hvilket er godt til at få rummet til at virke større. Samtidig kommer højsengene fra Manis-h i et stilfuldt og tidløst design, hvilket gør at de kan passe ind på ethvert børneværelse.

Højseng med rutsjebane gør hverdagen lidt sjovere

Har du svært ved at få dit barn ud af sengen om morgenen? Hverdagen er i forvejen stresset og det sidste man mangler en onsdag morgen, når børnene skal i skole og de voksne på arbejde, er et barn der ikke gider ud af senge. Heldigvis er der en simpel løsning på dette. Tilføjer du en rutsjebane til dit barns højseng, gør du det til en leg at stå op om morgenen.

Samtidig liver en rutsjebane også værelset op og giver dit barn en følelse af at være på legeplads i sit eget værelse – og hvilket barn ønsker sig ikke det?

Udnyt din højseng optimalt

Udover at tilføje leg til din højseng i form at den tilknyttede rutsjebane, er der også mange andre muligheder for udnyttelse af højsengen. Der er masser af plads under sengen, hvilket giver et ekstra rum på værelset. Her er et par ideer til hvordan du kan udnytte det rum:

  • Skrivebord: Er dit barn begyndt i skole, så er det et optimalt sted til et skrivebord. Her kan dit barn sidde i arbejdsro uden at blive forstyrret af alt, hvad der sker omkring dem.
  • Sofaer: Lav et lille loungeområde med sofaer og puder, hvor dit barn kan hygge med sine venner eller fordybe sig i en bog i ro og mag. Gør det ekstra hyggeligt med lyskæder og tæpper, så der kommer en huleagtig effekt.
  • Krea-område: Fyld nogle kasser med tusser, farveblyanter og papir og sæt et lille bord og nogle hylder ind under senge. Pludselig har dit barn sit eget lille studie, hvor det har plads til at udfolde sig kreativt.
  • Opbevaringsplads: Udnyt den ekstra plads ved at lave rummet om til et skab, hvor der er plads til dit barns tøj, legetøj eller skolesager.

En højseng med rutsjebane kan følge dit barn igennem et langt børneliv

På grund af de mange muligheder med højsengen, kan den nemt følge dit barn i mange år. Der er for eksempel rig mulighed for at ændre på strukturen af senge og f.eks. lave det til en køjeseng, hvis der nu skulle komme flere børn til familien. Der er også stor mulighed for at ændre på rummet under senge, så det kan følge med barnet skiftende interesser og fantasi.

En højseng er altså et optimalt input på ethvert børneværelse.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.