Få råd til en meget dyr stol gennem en møbelpolstrer

Det her lyder nok lidt mystisk, når du læser overskriften, men der er altså noget om snakken. Der er selvfølgelig ikke tale om, at du bare skal gå ind til en møbelpolstrer og så kan du forvente at gå ud derfra med en meget billig stol som normalt koster en masse penge – der er trods alt en del mere i det end som så. Det der skal ske er nemlig, at du skal finde nogle gamle møbler på nettet, der ikke har det så godt mere, og så skal du få sat dem i stand, for så at sælge dem videre igen for en pris du tjener lidt ved. Det lyder måske ikke som noget der er noget ved, men det kan der godt være, hvis du finder nogle stole der er dyre nok fra ny, og som folk ikke vil have ret meget for. Hvis du er på god fod med din møbelpolstrer, så kan der være mange gode ting at hente, og en god en af slagsen kan du finde her: https://www.dahl-juul.dk/polstring/ . Her kan du få hjælp til de fleste opgaver med møbelpolstring.

283916151_7ba5a80f14_zDer er masser af stole i lokalområdet

Bor du i Århus, Randers eller Ebeltoft er der en masse muligheder for, at du kan finde stole, der ikke er i særlig god stand, men til gengæld har en pris der er værd at arbejde med, og så er der mulighed for, at du kan få lavet en masse penge ud af det. Grunden til at lige det område er godt er, at der bor så mange mennesker, og derfor er der masser af gang i de sider på nettet, hvor folk kan sælge deres gamle møbler. Det giver dig mulighed for at finde de stole der er værd at sætte penge og tid i.

Find en god møbelpolstrer

Det kan også være, at hvis din møbelpolstrer finder ud af, at du kommer forbi ganske jævnligt og gerne vil have lavet noget, så er vedkommende også klar til at lave et godt tilbud til dig. Sådan er det ofte med mindre virksomheder, fordi der nogle gange kan være langt imellem kunderne og der derfor tages imod mere faste kunder med kyshånd. Kan du få lavet sådan en aftale, så kan der være gode penge at tjene, og det kan være, at det er en af de ting du skal gå efter.

This entry was posted in Møbel. Bookmark the permalink.