Er din vaskemaskine i stykker? Find lige den reservedel, du har brug for.

Der er ikke noget nyt i, at mange folk på det seneste er blevet meget afhængige af hårde hvidevare. Om så det er en vaskemaskine, en tørretumbler, et køleskab, ovn eller opvaskemaskine, er disse apparater med til at gøre hverdagen lettere – en vigtig egenskab, hvis man har en travl hverdag. Men derfor er man så også afhængige af, at de fungerer som de skal, og hvis en maskine pludselig går i stykker, kan man være på spanden. Heldigvis er der en hjemmeside, der specialiserer sig i reservedele til hårde hvidevarer, og man er sikker på, at man dér kan finde lige det, man skal brug og det er Hvidevaredele.dk.

Reservedele til vaskemaskine – tips og tricks.

Der er selvfølgelig meget at tage højde for, og man kigger over det vældige udvalg af forskellige modeller. Prisen, kvaliteten, og så selvfølgelig om reservedelen overhovedet passer til ens maskine.

 • Det første man skal huske at gøre, inden man begynder at undersøge eller skifte dele på en vaskemaskine, er at skulle for strømmen. På den måde risikerer man ikke ubehagelige uheld.
 • Herefter skal man finde problemet. Hvis ens maskine lækker vand, er det første man skal gøre, at finde ud af hvor den lækker fra, da der kan være flere årsager.
  • Hvis det er fra døråbningen, kan det være hængslerne eller en af dørlåsene der ikke helt fungerer. Det kan også være dørbælgen – gummimembranen imellem tromlen og døren – der er utæt. Alle disse dele er heldigvis nemme at udskifte, og kan findes på hjemmesiden.
  • Hvis lækken stammer fra undersiden af vaskemaskinen, kan det være magnetventilen, der er i stykker. Denne ventil er særlig følsom over for kold temperatur, så det er i det hele taget en god idé at kontrollere ens maskine, efter en særlig kølig periode.
  • Endelig kan det også være slangerne der fører vandet til og fra maskinen, der er utætte. Disse er heldigvis ikke synderlig besværlige at udskifte.
 • Hvis maskinen helt nægter at køre, kan det være at flad- eller kileremmen er sprunget. Dette er heldigvis let at udskifte, men det er her meget vigtigt at man får den rigtige model – kig på din ødelagde rem, og find en ny magen til.
 • Kører maskinen generelt bare dårligt, men uden at den er stoppet helt, kan det være motorkulsættet, der trænger til at blive udskiftet. Dette er lidt mere vanskeligt at udskifte, men ikke uoverkommeligt, så kontakt supporten, og hør dig ad.
 • En anden vigtig del af vaskemaskinen er trevlesien. Denne sørger for at opsamle løse ting fra tøjet – det værende alt lige fra fnuller til løse mønter. Hvis denne si bliver tilstoppet, kan det skabe ravage i maskinen, så den er også vigtig at holde optimal.
 • Hvis du oplever, at dine andre apparater larmer når vaskemaskinen er i gang, kan det være støjkondensatoren der ikke virker. Dette apparat sørger nemlig for at forhindre dette. Ligesom motorkulsættet er kondensatoren lidt vanskelig at fixe, men igen, ikke uoverkommeligt.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.