Ny hjemmeside med info om domæne køb

Anmeldelse af Domæneguide.dk

Der findes allerede en del danske hjemmesider med gode råd og tips til køb af domæne og bestilling af webhotel, men denne side gør det mere fordøjeligt for den almindelige dansker at sno sig igennem de mange fag-termer og det indviklede bestillings forløb.

Hjemmesiden er meget enkelt sat op og der er ikke nogen overflødig støj til at fjerne fokus fra de relevante tekster og grafikken, der præsenterer de mange udbydere af domæner og hosting. Siden er i flotte hvide, grå og blå farver med enkelte grønne og orange tilkalde-knapper, som skal bruges under besøget. Hjemmesiden virker tilligsvækkende og seriøs og man kan tydeligt læse på teksterne, at ejerne har sat sig rigtig godt ind i sagerne. De formår nemlig at servere en masse information, der normalt er yderst kompliceret, på en måde så hele familien Danmark kan følge med uden at få brug for ryge-pause. Der bruges kun få komplekse faglige termer og alligevel formår de at få den besøgende til at have et indblik i og en forståelse for hvordan alt det her med domæne og hosting hænger sammen.

Postive sider

De kalder siden for Danmarks guide til danskere, der skal købe deres domæne til Internettet – og det lever de fuldt ud op til. Det er – for at sige det på en anden måde – umuligt at gå forkert, hvis bare man følger deres trin for trin guide. Designet er i top og meget rent. Ingen forvirrende annoncer. Kun rå tal og et sprog som er til at forstå.

Negative sider

Der er ikke rigtig nogen. Det skulle da lige være, at siden blive lidt kedelig, når man har været der i nogle minutter. Men det skal den vel også være, når alt kommer til alt. Til dem der søger underholdning er Ekstra Bladet kun et par klik væk.

Konklusion

Domæneguide.dk er et yderst brugbart værktøj til den almindelige dansker, der vil undgå at begå fejl, når han eller hun skal bestille et domænenavn og hosting til samme. Der kunne godt mangle lidt blikfang, men strategien har formentlig været at gøre siden så enkel og stilren som muligt. Den simple søge boks på midten af forsiden er super nem at bruge og man får svar på tiltale med det samme, når man har klikket på ’Tjek domæne’. Vi kan anbefale at bruge Domæneguide.dk, når man skal bestille sit første domænenavn – men hvis man allerede ved hvor skabet skal stå, er der ingen grund til at besøge siden.

This entry was posted in IT. Bookmark the permalink.